Gratis kijken naar Antwerp-Roeselare? Dat kan hier via Unibet!

Redactie
| 0 reacties
Gratis kijken naar Antwerp-Roeselare? Dat kan hier via Unibet!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fantastisch nieuws voor de fans van het voetbal in 1e nationale B. Het tweede luik van de competitie zal jij helemaal gratis en LIVE kunnen bekijken. Mis geen enkele wedstrijd!

Roeselare of Antwerp? Het is dezer weken dé hamvraag, want beide teams staan op 180 minuten van opperste glorie. Zondagnamiddag staat de eerste wedstrijd in Antwerp op het programma.

De thuisploeg wil daar een goede uitgangspositie gaan vervaardigen om de poorten naar 1e nationale A (eindelijk) eens open te beuken. Gaat dat lukken?

Volg het via UNIBET TV op de Voet! Een overwinning van Roeselare maakt er al meteen 210 euro van via onze gratis bonus van 200% tot 80 euro.

En er is meer! Speciaal voor de wedstrijd tussen Antwerp & Roeselare kun je profiteren van een leuke actie. Jij kunt namelijk een €5 Free Bet verdienen door tenminste €5 Live in te zetten op Antwerp - Roeselare. Elke wedstrijd van de Proximus League kun jij live bekijken via Unibet TV!

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een live weddenschap van minstens €5 op Antwerp - Roeselare.
  3. Ontvang een €5 Free Bet, of je weddenschap nu winnend of verliezend is.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties