Club Brugge verkoos Leko boven Clement, dit heeft de huidige trainer van Waasland-Beveren erover te zeggen

Redactie
| 11 reacties
Club Brugge verkoos Leko boven Clement, dit heeft de huidige trainer van Waasland-Beveren erover te zeggen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge koos vorige week verrassend genoeg voor Ivan Leko (39) als nieuwe trainer. De Kroaat, die nog niet al te veel ervaring als hoofdtrainer heeft, volgt Michel Preud'homme op. Philippe Clement (43) werd niet de nieuwe T1, maar is niet teleurgesteld.

"Neen, ik vind dit helemaal niet erg”, aldus Clement in Het Nieuwsblad. “Ik ben al twee weken geen vrije trainer meer en Club zocht een vrije trainer. Ik zit goed bij Waasland-Beveren en ben in volle voorbereiding op het seizoen. Zij die denken dat ik bitter ben, moet ik teleurstellen. Ik wens Club Brugge veel succes", voegde de gewezen assistent van blauw-zwart er nog aan toe.

Geen T1 bij Club Brugge, wél bij Waasland-Beveren

Clement was de voorbije jaren als assistent van Michel Preud'homme aan de slag. Enkele keren trokken eersteklassers aan zijn mouw, maar de T2 van Preud'homme hoopte op een kans als hoofdcoach in het Jan Breydelstadion.

Toen aan het einde van vorig seizoen duidelijk werd dat Club voor een andere trainer zou gaan, besliste Clement om op een voorstel van Waasland-Beveren in te gaan. En daar heeft hij blijkbaar geen spijt van.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties