OFFICIEEL: Westerlo haalt versterking bij... AS Roma!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
OFFICIEEL: Westerlo haalt versterking bij... AS Roma!
Foto: © SC

Westerlo mag dan wel roemloos uit de eerste klasse verdwenen zijn, in 1B blijven de Kempenzonen niet bij de pakken zitten. Vandaag trokken ze zowaar een speler van een topclub aan.

Een Italiaanse topclub dan nog. AS Roma verhuurt de Marokkaanse Nederlander Ismail H'Maidat immers aan Westerlo. Hij speelde al bij heel wat clubs en is een echte globetrotter. Zo kwam de Nederlander uit voor Twente, Espanyol, Crystal Palace, Anderlecht, Brescia, Roma en... Westerlo.

Pubalgie gooide roet in het eten

Dat haalt hem nu dus terug. Zijn beste seizoen was in de Serie B bij Brescia. "Het ging uitstekend toen. Ik speelde bijna alle wedstrijden en kon enkele assists geven en ook scoren. Door pubalgie begon echter een moeilijke periode."

Ondanks zijn blessure versierde hij een transfer naar AS Roma. “Ik had eerder al contact gehad met hen en besloot uiteindelijk op hun voorstel in te gaan. Dat ze me wilden ondanks mijn blessure gaf me veel vertrouwen.” Nu probeert hij bij Westerlo op huurbasis zijn carrière te herlanceren. H'Maidat is er intussen 22.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties