OFFICIEEL: Uitleenbeurt Anderlecht-talent is een feit, Harm Van Veldhoven legt uit waarom het geloof in Jorn Vancamp zo groot is

Redactie
| 4 reacties
OFFICIEEL: Uitleenbeurt Anderlecht-talent is een feit, Harm Van Veldhoven legt uit waarom het geloof in Jorn Vancamp zo groot is
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een uitleenbeurt aan de Nederlandse eersteklasser Roda JC vond RSC Anderlecht een oplossing voor jonkie Jorn Vancamp. De achttienjarige aanvaller tekende in het Parkstad Limburg Stadion een huurovereenkomst voor één seizoen.

Harm Van Veldhoven, voormalig coach in de Jupiler Pro League, haalde hem als sportief directeur van Roda JC naar Kerkrade. Op de officiële webstek legt hij uit waarom het geloof in de youngster van Anderlecht zo groot is.

Dankbaar

"Vancamp is een groot Belgisch talent. Jorn is enorm gevaarlijk in het zestienmetergebied en beschikt over een enorme portie werklust waardoor hij het iedere verdediging zeer lastig kan maken. We zijn RSC Anderlecht dankbaar voor het feit dat ze deze overeenkomst mogelijk hebben gemaakt."

Vancamp sluit meteen aan bij de hoofdmacht van Roda JC. Vorig seizoen speelde de jonge spits met Anderlecht op het hoogste niveau tegen Westerlo en Saint-Etienne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties