Bij Gent maken ze zich op voor stormachtig seizoen: "Schip zal nog woelige wateren kennen, maar ..."

Bij Gent maken ze zich op voor stormachtig seizoen: "Schip zal nog woelige wateren kennen, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft zich tegen het bescheiden Altach laten uitschakelen in de voorrondes van de Europa League. En zo is het plots een seizoen zonder Europese poules. Na de twee uitmuntende voorbije jaren is dat een tegenslag. Ook voor de voorzitter.

Ivan De Witte zag tegen Altach een groot probleem, maar ook de nodige dosis pech: "Ik had het totaal anders ingeschat. We zullen moeten zien waarom er een gebrek aan strijdlust was tegen een ploeg met een overdosis aan grinta", aldus de voorzitter van AA Gent tegen VRT Nieuws.

Een schok die weegt

"Maar er waren ook erg veel geblesseerden net op hetzelfde moment, zeker in het verdedigende compartiment. Het is een schok die weegt, maar het zal de komende dagen wel beter beginnen te gaan. We moeten het vizier op de competitie zetten."

In de Jupiler Pro League moet na een nederlaag op Stayen gewonnen worden van Antwerp, zoveel is duidelijk. "Er zal nog wel wat turbulentie komen, dat is zeker. Het schip zal zeker nog woelige wateren kennen, maar ik ben zeker dat we de juiste koers zullen vinden op termijn. We zijn niet de eerste ploeg in deze omstandigheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties