Van der Bruggen verrast door Gentse 'grasmat': "Hebben ze die geverfd? Kaminiski zijn handschoenen waren groen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Van der Bruggen verrast door Gentse 'grasmat': "Hebben ze die geverfd? Kaminiski zijn handschoenen waren groen"
Foto: © photonews

Hannes Van der Bruggen kende geen al te leuke terugkeer naar de Ghelamco Arena. KV Kortrijk begon -ondanks het doelpunt van Chevalier- slap aan de wedstrijd en dat kon een sterke tweede helft niet rechtzetten. Dinsdag krijgen ze een nieuwe kans, maar wat was er met dat veld?

Dinsdag neemt Kortrijk het op tegen Gent in eigen huis voor de Beker van België. “Ik ben hier goed ontvangen, ik zal hen in Kortrijk ook een warme ontvangst geven”, knipoogde Van der Bruggen. “De Beker is immers een doel voor ons.”

“We moeten vertrouwen putten uit die tweede helft, daaruit bleek dat het echt wel mogelijk is dinsdag.” Het veld in Kortrijk ligt er zwaar bij, maar ook in Gent was het zaterdagavond niet om over naar huis te schrijven.

We moeten vertrouwen putten uit die tweede helft

“Ik weet niet wat ermee gebeurd is”, aldus Van der Bruggen. “Het is allemaal zand, ik denk dat ze het groen gespoten hebben. Kaminski zijn handschoenen waren helemaal groen na de wedstrijd. Niet alleen die strook die je van boven ziet, maar het hele terrein ligt vol zand.”

Al kan het erger. “Het is niet zo dat de bal misbotst. Het is gewoon wat stroever om op te spelen. Hoe ik het moet vergelijken met dat in Kortrijk? Daar misbotst de bal wel, misschien kan het in ons voordeel zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties