Supporters Anderlecht roepen om deze man als kapitein

Supporters Anderlecht roepen om deze man als kapitein

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt nog een hele kwestie, die kapiteinsband van Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck kennende zal hij niet over één nacht ijs gaan als hij Sofiane Hanni die wil afnemen. Voor de fans is het alvast duidelijk wie het wel moet worden.

De grootste kandidaten voor hen zijn Leander Dendoncker en Adrien Trebel. Maar aangezien die eerste toch al heeft aangegeven dat hij wil vertrekken, krijgt Trebel de voorkeur. Vooral omdat hij elke match zijn truitje wil natmaken en niet afgeeft, wat de situatie ook is. En net dat verwijten de fans Hanni: dat hij er te lusteloos bijloopt en zijn ploeg niet kan aanvuren.

Trebel durft wel eens met een harde tackle het vuur er weer injagen. Maar hij predikt meestal in de woestijn. Hem kapitein maken, zou hem meer gezag over de groep geven. Maar Vanhaezebrouck gaat Hanni ook niet zomaar de kapiteinsband afpakken. We verwachten niet dat hij vrijdag niet om de arm van de Algerijn zal hangen.

Hanni blijft nog tot de winterstop kapitein.

Er is al genoeg commotie en hij wil tijdens de winterstop tijd nemen om een degelijke evaluatie te maken. Tot dan zal Hanni waarschijnlijk de band dragen. En vergeet ook Kara Mbodji niet, want de Senegalees heeft in de kleedkamer de luidste en meest doorslaggevende stem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties