Hein rekent op zijn supporters: "Dit is het moment waarop we ze nodig hebben"

Hein rekent op zijn supporters: "Dit is het moment waarop we ze nodig hebben"
Foto: © photonews

De supporters van Anderlecht waren serieus in hun wiek geschoten na de vernedering in Brugge. In een eerste reactie planden ze heel wat acties, maar daar komt niets van in huis. Hein Vanhaezebrouck hoopt dat ze helpen zijn team door deze moeilijke periode te sleuren.

Vanhaezebrouck begreep de reactie wel. "Maar toch hoop ik dat ze - ondanks de grote ontgoocheling - achter de ploeg gaan staan. Zij willen het beste voor de club en ik hoop dat ze de spelers vooruit willen stuwen", zei de coach.

Want Vanhaezebrouck onderschat de rol van de twaalfde man niet. "Dit is het moment waarop je de supporters nodig hebt, om je over die drempel heen te sleuren. Ik ga ervan uit dat ze dat willen doen."

Maar ook zijn spelers kregen een duidelijke waarschuwing. "Ik wil een team zien dat zin heeft, een team dat honger heeft. Ik heb deze week gekeken hoe we het team sterker kunnen maken. De spelers moeten zichzelf eens vergeten. Ze moeten kijken hoe ze de jongen naast hun kunnen helpen. En als iedereen dat doet, zullen we pas een echt team zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties