Reactie Lierse-aanvoerder Frans reageert na blamage tegen Westerlo

Robby Morren
Robby Morren vanuit Westerlo
| 9 reacties
Lierse-aanvoerder Frans reageert na blamage tegen Westerlo
Foto: © photonews

Lierse ging met de billen bloot op het veld van Westerlo. In plaats van een gedeelde leidersplaats in de tweede periode, werd het een gigantische afgang.

"Het was een opeenstapeling, we wonnen geen eerste duels en geen tweede duels", vloekte Frederik Frans. "Aan de rust stond het al 4-0 en dan weet je dat het natuurlijk heel moeilijk wordt."

"Westerlo was gewoonweg veel beter, we wisten niet wat we ermee moesten doen, zij waren scherper in de duels. Nochtans hadden we heel goede bedoelingen voor de match, we wisten wat er op het spel stond."

"Hoe verklaar je zoiets? We hadden een goed gevoel na de laatste weken en dan gebeurt dit. Ieder moet naar zijn eigen fouten kijken en we moeten niet naar elkaar wijzen nu", benadrukt de aanvoerder.

3 punten kunnen snel ingehaald worden

Frederik Frans

Ondanks de gigantische nederlaag, is er nog niets verloren voor Lierse dat alsnog in de running blijft voor de tweede periode. "Het klinkt cliché, maar we kunnen beter al die goals in één wedstrijd pakken. Het kan nog, het verschil met Cercle bedraagt 3 punten en dat kan snel ingehaald worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties