Vandenbempt laat geen spaander heel van Club-doelman 'Grabbelov'

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Vandenbempt laat geen spaander heel van Club-doelman 'Grabbelov'
Foto: © photonews

Het is wat met die doelmannen bij Club Brugge. Na Horvath, Butelle en Hubert lijkt ook nieuwkomer Vladimir Gabulov alweer onder vuur te komen. Zijn prestaties van de voorbije weken waren niet op niveau, zag ook Peter Vandenbempt.

"Op Antwerp straalde hij rust uit en tegen KV Oostende had hij een paar goeie reddingen, maar met de wedstrijd is Vladimir Gabulov minder overtuigend", aldus de radiojournalist in zijn column in SportVoetbalmagazine.

"De nochtans ervaren Rus oogt stilaan onzeker en vooral roestig en weinig soepel. Het tweede tegendoelpunt tegen Charleroi was simpelweg technisch slecht gedaan op een houdbare bal. De offensieve weelde verdoezelt vooralsnog de defensieve instabiliteit (behalve in Luik) en de doelman is maar een deel van het aanslepende probleem."

Leko moet er een punthoofd van krijgen, moet hij zijn vijfde doelman opstellen?

-Peter Vandenbempt

"Maar coach Leko moet er toch een punthoofd van krijgen, opnieuw staat hij voor de keuze: Gabulov nog vertrouwen geven of met Vermeer dit seizoen een vijfde doelman opstellen. De Nederlander weet het wel: zijn tijd is gekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties