Demir werd de held: "Ging die bal naast? Kan me niet schelen, ik pak hem!"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 22 reacties

Erdin Demir veroorzaakte de own-goal van Jordy Clasie

Demir werd de held: "Ging die bal naast? Kan me niet schelen, ik pak hem!"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren leek af te stevenen op een nederlaag tot Erdin Demir naar doel schoot. De bal ging er via Jordy Clasie uiteindelijk in en zal officieel de boeken in gaan als een own-goal. Maar daar trekt Demir zich niets van aan.

"Ik liep eigenlijk wat de hoog als linksback", lachte hij achteraf. "Maar we moesten iets doen om nog een punt te pakken. Ik schoot dus maar en de speler van Club hielp me om de bal tegen de netten te krijgen."

"Ik hoorde dat hij niet binnen zou gaan zonder die jongen van Club, maar ik ga dit als mijn doelpunt beschouwen. Het kan me niet schelen wat anderen ervan zeggen." Benieuwd of hij er ook een doelpuntenpremie voor opstrijkt.

Nog vier finales te gaan

Met een punt schiet Waasland-Beveren eigenlijk niet veel op. "Als je de resultaten van gisteren bekijkt, zie je dat de ploegen rond ons wonnen. Het had hier alle kanten kunnen opgaan."

En wat met play-off 1? "We hebben nog vier wedstrijden te gaan, dat worden vier finales. Ik geloof dat we ze allemaal kunnen winnen. Misschien is een twaalf op twaalf niet genoeg, maar we zullen het aan het einde van de rit wel zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties