Rode Duivels wijken voor oefenmatch richting WK mogelijk uit naar stadion van Belgische topclub

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Rode Duivels wijken voor oefenmatch richting WK mogelijk uit naar stadion van Belgische topclub

De WK-voorbereiding kreeg enkele weken geleden vorm. De Rode Duivels oefenen op 27 maart tegen Saoedi-Arabië. Net voor het WK staan er nog vriendschappelijke duels tegen Portugal (2 juni), Egypte (6 juni) en Costa Rica (11 juni) op het menu.

De wedstrijden tegen Saoedi-Arabië en Portugal vinden op de Heizel plaats. De partij tegen Egypte wordt mogelijk in Genk afgewerkt. De Belgische voetbalbond (KBVB) overweegt naar de Limburgse mijnstad uit te wijken, omdat men vreest dat het Koning Boudewijnstadion dan niet vol zal zitten, meldt Het Laatste Nieuws. De Luminus Arena biedt plaats aan 24.000 toeschouwers.

De partij tegen Costa Rica, twee dagen voor het vertrek naar Rusland, zou wel in het Koning Boudewijnstadion afgewerkt worden. De KBVB rekent tijdens de uitzwaaiwedstrijd namelijk op genoeg volk.

De stad Brussel is van plan een nieuwe grasmat aan te leggen na de laatste thuiswedstrijd van Union Saint-Gilloise in de play-downs. De oefenpot tegen Saoedi-Arabië gaat nog op het oude veld door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties