Antwerp straks play-off 1? Ex-trainer reageert: "Dat zou niet normaal zijn"

Antwerp straks play-off 1? Ex-trainer reageert: "Dat zou niet normaal zijn"
Foto: © Photonews

Wie wordt straks de zesde ploeg die play-off 1 speelt. Standard heeft de beste papieren, maar Kortrijk en Antwerp maken ook nog kans. Ex-trainer Walter Meeuws bekijkt de kansen van The Great Old en komt tot de conclusie dat sommige ploegen afgunst gaan tonen indien Antwerp het haalt.

Antwerp maakt nog steeds kans, ondanks de vele transfers. "Antwerp heeft dit seizoen twintig nieuwe spelers gehaald. Niettegenstaande heeft Bölöni de ploeg laten spelen naar het DNA van de club", klinkt het bij Meeuws in HLN.

"Voor het seizoen waren er nog veel die zegden: 'Ze hebben een bus vol nieuwe spelers, ze zullen moeten oppassen of ze worden een vogel voor de kat.' Maar Bölöni heeft heel goed aangevoeld wat hij met dat spelersmateriaal moest doen, op een manier waarop hij het publiek er ook helemaal achter kreeg."

Kaakslag

Antwerp stond heel lang in de top zes, maar liet na Nieuwjaar wat van zijn pluimen. "Ik zou dat ook heel jammer vinden. Maar als ze play-off 1 halen, is dat een kaakslag voor al die andere clubs die daar in de buurt staan."

"Soms hoor ik bij grote clubs dat ze tijd nodig hebben om twee nieuwe spelers in te passen, terwijl Bölöni er twintig heeft moeten inpassen. En van in het begin draaide dat als een trein. Op den duur vindt iedereen het normaal dat ze bij de eerste zes zitten, maar dat is helemaal niet normaal. Het zegt veel over de kwalitatieve sterkte van de andere clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties