Frank Raes ronduit lyrisch over speler uit Jupiler Pro League: "Martínez moet hem gewoon meenemen naar Rusland" en "Hij is de enige echte doublure voor De Bruyne"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 102 reacties
Frank Raes ronduit lyrisch over speler uit Jupiler Pro League: "Martínez moet hem gewoon meenemen naar Rusland" en "Hij is de enige echte doublure voor De Bruyne"

Ook een voetbalcommentator is al eens onder de indruk van een speler en dat geldt ook voor Frank Raes. De presentator van 'Extra Time' geniet bijvoorbeeld met volle teugen van de prestaties van Hans Vanaken. In die mate zelfs dat hij vindt dat de spelmaker van Club Brugge een WK-selectie verdient.

In zijn column voor 'De Standaard' windt de 64-jarige Raes er geen doekjes om. Hij is werkelijk lyrisch over Vanaken: "Hij is de beste, meest complete voetballer op de Belgische velden anno 2018. Pozuelo is weer opgestaan, Carcela teruggekeerd, Ruud Vormer altijd even verdienstelijk, maar Hans Vanaken steekt erbovenuit, hij is de enige echte patron bij Club Brugge."

Uitzondering maken
 

En dus kan de bondscoach niet meer naast de draaischijf van blauw-zwart kijken, oordeelt de Sporza-journalist: "Roberto Martínez moet hem gewoon meenemen naar Rusland. Onze Spaanse bondscoach glimlacht gladjes bij elke suggestie, maar lijkt niet van plan veel aan zijn selectie te wijzigen en kiest bovendien toch liever jongens van buiten de grenzen. Voor Vanaken moet hij een uitzondering maken." 

En de lofzang wordt nog mooier: "Niemand benadert meer het profiel van superspeler Kevin De Bruyne, de snelste deeltjesversneller ter wereld. Een WK duurt lang, matchen volgen elkaar in hoog tempo op, blessures en schorsingen dreigen. Op het EK in 2016 kostten ze de Rode Duivels de halve finale. Vanaken is de enige echte doublure voor De Bruyne." Hans zal het graag lezen! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties