OFFICIEEL: Atlético Madrid stelt nieuwe middenvelder voor

Redactie
OFFICIEEL: Atlético Madrid stelt nieuwe middenvelder voor
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Odjidja - Lamela - Son - Rodri - Diakhaby - Van Cleemput - Ramirez Oviedo - Janga

OFFICIEEL: Atlético Madrid stelt nieuwe middenvelder voor

Rodrigo Hernandez is vandaag voorgesteld in het Wanda Metropolitano-stadion van Atlético Madrid. De middenvelder had twee maanden geleden al een akkoord, maar nu is het pas echt officieel. Hij komt over van Villarreal voor 20-25 miljoen euro.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

OFFICIEEL: Tweede contractverlenging van de dag is een feit bij Tottenham

Na de contractverlenging van Heung-Min Son krijgt ook Erik Lamela een vernieuwde deal van Tottenham. Hij tekende vrijdag bij tot 2022.


? Fotobevestiging: Rangelo Janga (ex-AA Gent) voorgesteld bij zijn nieuwe club

Rangelo Janga is aangekomen bij zijn nieuwe club FC Astana. Op de sociale media dook al een foto op van de ex-Buffalo met een sjaal van de Kazachstaanse club.


Club Brugge moet heel diep in de buidel tasten voor Bryan Oviedo (Sunderland)

Het is allemaal misschien een beetje voorbarig, want Anthony Limbombe is nog niet vertrokken, maar Club Brugge is wel al naarstig op zoek naar een opvolger. Bryan Oviedo leek de perfecte kandidaat, maar zijn prijskaartje is om achterover te vallen. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen breekt contract van Belgische verdediger open

Jules Van Cleemput verlengt tot 2021 bij KV Mechelen

KV Mechelen heeft zich al stevig ingekocht, maar wil ook een aantal spelers zeker in de eigen rangen houden. In dat opzicht braken de Maneblussers het contract van verdediger Jules Van Cleemput open. (Lees meer)


Huddersfield haalt nieuwe aanvaller in Monaco

Huddersfield heeft Adama Diakhaby voorgesteld als de nieuwste aanwinst. De 22-jarige aanvaller komt over van AS Monaco en ondertekende een driejarig contract. 


OFFICIEEL: Tottenham legt sterkhouder langdurig vast

Heung-Min Son heeft zonet zijn contract bij Tottenham verlengd. Hij ging akkoord met een vernieuwde deal tot 2023.


Vadis Odjidja heeft zijn medische testen bij AA Gent afgelegd

AA Gent staat dicht bij een nieuwe transfer. En het is een grote! Vadis Odjidja heeft deze morgen zijn medische testen afgelegd bij de Buffalo's, die dus een persoonlijk akkoord hebben met de ex-speler van onder meer Anderlecht, Club Brugge en Legia Warschau. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties