Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07: Hazard - Courtois - Odjidja - Griezmann - Najar Rodriguez - Najar Rodriguez - Hart - Pina Isla

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/07: Hazard - Courtois - Odjidja - Griezmann - Najar Rodriguez - Najar Rodriguez - Hart - Pina Isla
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Courtois - Odjidja - Griezmann - Najar Rodriguez - Najar Rodriguez - Hart - Pina Isla

Tomas Pina keert terug bij Club Brugge

Bij Club Brugge had men gehoopt om nog een uitgaande transfer te doen deze zomer, maar de vraagprijs van blauw-zwart bleek te hoog. Alavés hapte niet toe voor een onbetwiste basispion. (Lees meer)


Najar naar Turkije? Devroe reageert
Foto: © photonews

Andy Najar is volgens Luc Devroe niet in Turkije geweest

Andy Najar kende de laatste paar jaar heel wat pech met blessures en is een pion waar Anderlecht dus moeilijk op kan rekenen. Toen Turkse media met Besiktas kwamen aandraven, leek dat dus plausibel. Maar niets is minder waar. (Lees meer)


Miljoenendeal: Arsenal-sensatie Chupa Akpom in play-off 2 stond in belangstelling van AA Gent, maar kiest voor andere Belgische club

In play-off 2 was hij afgelopen seizoen goed voor niet minder dan vijf doelpunten in tien wedstrijden, nu komt er meer dan waarschijnlijk een verlengd avontuur in de Jupiler Pro League. En wel op definitieve basis. (Lees meer)


Olivier Giroud staat in de belangstelling van Atlético Madrid

Olivier Giroud was op het WK van goudwaarde voor Frankrijk, en dat zonder één schot tussen de palen te krijgen. Het lijkt erop dat hij zijn spitsbroeder van Frankrijk ook op clubniveau gaat vervoegen. (Lees meer)


Wilfried Zaha is gegeerd wild, maar kost bakken geld

In de Premier League wordt het geld als vanouds door ramen en deuren naar buiten gegooid. Denk maar aan de transfer van Alisson voor wel 70 miljoen euro. En het is uiteraard nog niet gedaan. (Lees meer)


Peter Olayinka trekt van AA Gent naar Slavia Praag na topseizoen bij Zulte Waregem

AA Gent is een aanvaller kwijt die afgelopen seizoen nog goed was voor 11 doelpunten én 15 assists in de Jupiler Pro League. Een einde van jaren bij de Buffalo's, zonder er ooit een speelminuut te maken. (Lees meer)


Dorin Rotariu reageert op vertrek bij Club Brugge én zijn opmerkelijk rugnummer
Foto: © photonews

Rotariu zal bij AZ met nummer veertien spelen

Vandaag is er de fandag bij AZ Alkmaar en de Nederlanders kunnen meteen hun nieuwste aanwinst voorstellen. Club Brugge-winger Rotariu werd geleend met aankoopoptie en reageert. (Lees meer)


Joe Hart zou weleens in doel kunnen staan bij Chelsea dit seizoen

Chelsea is zich al aan het wapenen voor het waarschijnlijke vertrek van Thibaut Courtois naar Real Madrid. De Engelsen kwamen nu bij een verrassende optie uit. (Lees meer)


Anton Saroka is de nieuwe spits van Sporting Lokeren

Sporting Lokeren liet Tom De Sutter vertrekken, maar heeft al een vervanger op het oog. De Oost-Vlamingen hebben hun oog laten vallen op een Wit-Russische spits die makkelijk de weg naar doel vindt. (Lees meer)


Vadis verliet de stage van Olympiakos en kwam aan bij AA Gent

AA Gent duwt door voor zijn transferdoelwitten. Het trok vorige week nog een extra spits aan en op dit moment staan de Buffalo's dicht bij een nieuwe dikke transfer. (Lees meer)


RSC Anderlecht zet Tunesische WK-ganger Naïm Sliti op de verlanglijst

Anderlecht is ondanks bijna een dozijn nieuwkomers nog niet klaar op de transfermarkt en heeft op het voorbije WK nog een speler aan de verlanglijst toegevoegd. Hij luistert naar de naam Naïm Sliti. (Lees meer)


Barcelona zou Willian willen overtuigen Chelsea te verlaten

De geruchtenmolen bij Chelsea stopt niet. Naast Eden Hazard is er nog onrust rond verschillende spelers. De volgende in het rijtje is de Braziliaan Willian. Die zou nu naar Barcelona kunnen. (Lees meer)


Kenneth Schuermans verlengde zijn contract bij OH Leuven tot 2020

OH Leuven heeft zaterdagmiddag goed nieuws naar buiten gebracht: het is tot een akkoord gekomen met verdediger Kenneth Schuermans over een verlenging van zijn contract tot 2020. (Lees meer)


Zulte Waregem heeft nieuwe spits uit de Bundesliga bijna binnen
Foto: © photonews

Zulte Waregem wil Victor Osimhen van Wolfsburg

Zulte Waregem heeft een back up voor Hamdi Harbaoui op het oog. Het Nigeriaanse toptalent Victor Osimhen is momenteel op proef. Als die test goed uitdraait, hebben ze hun nieuwe aanvaller beet. (Lees meer)


Wataru Endo is de nieuwe verdedigende middenvelder van STVV

STVV en Urawa Red Diamonds zijn zonet tot een akkoord gekomen over een definitieve transfer van Japans international Wataru Endo. De 25-jarige verdedigende middenvelder legt deze week medische testen af. (Lees meer)


Maxim Nys verlaat Waasland-Beveren en trekt voor twee seizoenen naar

Waasland-Beveren zal er met nu al vijftien nieuwe spelers volledig anders uitzien in het komende seizoen. Met name de verdediging ondergaat een metamorfose en daarom houdt Maxim Nys het voor bekeken op de Freethiel. (Lees meer)


Dorin Rotariu (Club Brugge) gaat voor één seizoen naar AZ Alkmaar

Dorin Rotariu heeft vandaag duidelijkheid gekregen over volgend seizoen. De Roemeense vleugelspeler van Club Brugge krijgt een nieuwe uitleenbeurt en gaat aan de slag bij het Nederlandse AZ. (Lees meer)


Andy Najar (Anderlecht) legt medische testen af bij Besiktas

Anderlecht heeft een tiental spelers op de transferlijst staan en in de komende dagen zal die wellicht een stukje korter worden. Andy Najar staat namelijk heel dicht bij een vertrek. (Lees meer)


Belangrijke dag voor Eden: entourage Hazard is in Madrid voor onderhandelingen met Real

De entourage van Eden Hazard (Chelsea) onderhandelt vandaag met Real Madrid

Eden Hazard was in zijn allerbeste doen op het voorbije WK en beseft dat het tijd is voor een vertrek bij Chelsea. Vandaag staan er naar verluidt onderhandelingen gepland met Real Madrid. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties