Miljoenendeal: Arsenal-sensatie in play-off 2 stond in belangstelling van AA Gent, maar kiest voor andere Belgische club

Miljoenendeal: Arsenal-sensatie Chupa Akpom in play-off 2 stond in belangstelling van AA Gent, maar kiest voor andere Belgische club

Miljoenendeal: Arsenal-sensatie in play-off 2 stond in belangstelling van AA Gent, maar kiest voor andere Belgische club
Foto: © Photonews

In play-off 2 was hij afgelopen seizoen goed voor niet minder dan vijf doelpunten in tien wedstrijden, nu komt er meer dan waarschijnlijk een verlengd avontuur in de Jupiler Pro League. En wel op definitieve basis.

STVV huurde Chupa Akpom de voorbije zes maanden van Arsenal, waar hij al zestien jaar de dienst uitmaakte - weliswaar met flink wat uitleenbeurten.

STVV

De Kanaries zagen hem in play-off 2 helemaal uit zijn krammen schieten, met vijf doelpunten tot gevolg. AA Gent zag er heil in en wilde de aanvaller er graag bij hebben, maar hij kiest nu meer dan waarschijnlijk voor STVV.

Met de deal zou volgens Engelse bronnen twee miljoen pond - zo'n 2,2 miljoen euro - gemoeid zijn en is nog niet geofficialiseerd, al zou dat snel het geval moeten gaan worden volgens onze informatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties