OFFICIEEL: Anderlecht voegt nieuwe pion toe aan technische staf en dat is geen onbekende

Clint Vens
| 1 reacties
OFFICIEEL: Anderlecht voegt nieuwe pion toe aan technische staf en dat is geen onbekende
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Coucke haalde niet alleen een dozijn nieuwe spelers naar Anderlecht, maar breidde ook zijn technische staf uit. De nieuwe voorzitter van paars-wit beklemtoonde al meermaals het belang van de jeugd en heeft nu ook daarvoor versterking gehaald.

De recordkampioen haalt Sven Van der Jeugt binnen als keeperstrainer van de beloften. De 37-jarige oud-doelman is een ex-speler van Anderlecht. De Brusselaars zijn dan ook in hun nopjes met hun nieuwste 'transfer'. 

"De beloften van RSC Anderlecht kunnen vanaf vandaag rekenen op de expertise van keeperstrainer Sven Van der Jeugt. Sven sluit zich aan bij het team rond trainer Jonas De Roeck, waartoe René Peeters en Hubert Lemaire reeds behoorden", klinkt het op de officiële webstek van Anderlecht. 

"Eerder trainde hij de doelmannen van Patro Eisden Maasmechelen en Thes Sport. De 37-jarige Diestenaar heeft er een mooie carrière onder de lat op zitten. Hij speelde onder andere voor Sporting Lokeren, Lierse SK en STVV. Onze jonge keepers kunnen zich geen betere leermeester wensen: bij de jeugd kwam Sven drie seizoenen uit voor Paars-Wit en in 2001 debuteerde hij in het eerste elftal!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties