Waarschijnlijk wijzigingen in selectie Anderlecht: "Mogelijk vier jongens van 19 in de basis"
Diederik Geypen
Diederik Geypen en Redactie vanuit Anderlecht
| 36 reacties

Anderlecht recupereert mogelijk paar belangrijke spelers voor topper tegen Brugge

Waarschijnlijk wijzigingen in selectie Anderlecht: "Mogelijk vier jongens van 19 in de basis"

Hein Vanhaezebrouck heeft toch wel wat knopen door te hakken op defensief vlak. Zo weet de Anderlecht-coach nog steeds niet of hij zondag beroep kan doen op Ognjen Vranjes. En dus moet er een plan B klaarliggen. En dat zou wel eens nog een jongen van 19 kunnen zijn.

Veel jongens gaat hij niet recupereren voor zondag. Sven Kums kon een helft spelen tegen OH Leuven, mogelijk neemt hij tegen blauw-zwart op de bank plaats. Voor Kenny Saief komt de match te vroeg. Zakaria Bakkali en Kara Mbodj hebben beiden ook gespeeld, maar de Senegalees lijkt niet meteen een optie om Vranjes - in het slechtste geval - te vervangen.

Dennis Appiah is ook een beetje door de mand gevallen als rechter centrale verdediger en zo wordt er gekeken naar Hannes Delcroix. "Mogelijk staan er dus vier jongens van 19 op het veld die vorig seizoen zelfs niet in de basis stonden bij de beloften bij het begin van het seizoen", aldus Hein Vanhaezebrouck.

Amuzu 

Sebastiaan Bornauw is een zekerheid in het midden van de driemansverdediging, net als Alexis Saelemaekers op de rechterflank. Op links heeft Hein weinig opties of Andy Najar moet klaar zijn.  Anders begint Amuzu aan de match. "Ik was tevreden over zijn match tegen Moeskroen", zei Hein nog. En om Vranjes te vervangen Delcroix dus.

Vanhaezebrouck weet nog niet of hij Vranjes kan inzetten
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties