"Ik zie Antwerp op termijn zeker als een bedreiging voor Anderlecht, Club Brugge en Standard"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 127 reacties
"Ik zie Antwerp op termijn zeker als een bedreiging voor Anderlecht, Club Brugge en Standard"
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC greep vorig seizoen nipt naast play-off 1, maar is dankzij een kanonstart goed op weg om deze keer wel de top 6 te halen. De Great Old is volgens drie ex-spelers een blijver aan de Belgische top.

Guy Dufour (tussen 2011 en 2012 bij Antwerp), Dimitri Daeseleire (2013-2015) en Sven Van Der Jeugt (2012-2013) laten in Het Nieuwsblad hun licht schijnen op de oudste club van het land. Volgens hen kan RAFC zich nestelen tussen de G5.

"Antwerp is op dit moment nog geen absolute topclub, maar kan het zeker worden", zegt Dufour. "Alles is aanwezig. De wil om te groeien is sterk, dat voel je aan alles."

"Als de investeerders hun ding blijven doen, zie ik Antwerp op termijn zeker als een bedreiging voor Anderlecht, Club Brugge en Standard", pikt Daeseleire in.

Slapende reus

Van Der Jeugt tot slot verwacht de komende seizoenen nog veel progressie. "Antwerp is lang de slapende reus geweest in tweede klasse. Nu heb ik het gevoel dat de reus wakker is, het hek is van de dam. De club gaat de volgende jaren nog stappen vooruit zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties