Roeselare halfweg de eerste periode gedeelde 4e: "Konden tegen OHL nochtans op slechts 13 spelers van de A-kern rekenen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Roeselare halfweg de eerste periode gedeelde 4e: "Konden tegen OHL nochtans op slechts 13 spelers van de A-kern rekenen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een moeizame start met een 3 op 12 staat Roeselare opnieuw tussen de mensen in 1B. Zaterdagavond won de ploeg van Jordi Condom, in een onuitgegeven 3-5-2, op het veld van hekkensluiter Oud-Heverlee Leuven.

Van Acker scoorde halverwege de eerste helft de 0-1, 10 minuten na de pauze trapte Alouad vanop 11 meter de 0-2 eindstand in doel. Een felbevochten overwinning voor de West-Vlamingen, die heel wat wijzigingen moesten doorvoeren. "Na de mindere match op Union (2-0 verlies, red.) moesten we oplossingen vinden", vertelt coach Jordi Condom. 

13 spelers A-kern

"We misten bovendien heel wat spelers en daardoor hebben we het systeem gewijzigd. Eigenlijk beschikte ik over slechts 13 spelers van de A-kern. De andere spelers kwamen van bij de beloften. De eerste helft verliep goed en we versierden enkele mooie kansen, maar na de pauze werd de druk van OHL groter en moesten we vaker de lange bal hanteren. Zo verloren we te vaak de bal."

Gelukkig kon Roeselare op een betrouwbaar sluitstuk rekenen. "Op de moeilijke momenten stond Wouter (Biebauw, red.) er om ons recht te houden", aldus de Roeselare-trainer. "Details beslisten over deze wedstrijd, maar het draaide uit in ons voordeel. Ik ben trots op de prestatie van mijn spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties