Vanhaezebrouck mist drie spelers: "Maar ik ga niet roteren, ik wil absoluut winnen"
Redactie
| 7 reacties

Hein Vanhaezebrouck gaat zijn sterkste elftal brengen tegen Union SG

Vanhaezebrouck mist drie spelers: "Maar ik ga niet roteren, ik wil absoluut winnen"
Foto: © photonews

De bekercompetitie is nog wat belangrijker geworden voor Anderlecht. Na de recente resultaten, die niet allemaal schitterend waren, is een misstap tegen Union SG uit den boze. Dat beseft ook Hein Vanhaezebrouck, die zijn reservespelers weinig hoop geeft.

Vanhaezebrouck mist wel drie spelers. "Trebel zal er niet bij zijn. Na het drukke programma en de last die hij had, krijgt hij wat rust. Bakkali kon dinsdag nog niet trainen, woensdag was het beter, maar we gaan hem twee dagen laten werken. Hij is ook niet klaar. Lawrence heeft enkel nog maar fysieke inspanning gedaan, nog geen contact. Voor hem is het ook te vroeg", aldus Vanhaezebrouck.

Als de jongens die minder gespeeld hebben, dachten allemaal aan de aftrap te komen, gaan ze van een kale reis terugkeren. "Ik wil winnen tegen elke prijs. We hebben geen recht op fouten, zeker in de beker niet, waar je er onmiddellijk uit ligt."

Geen rotatie

"Met alle respect voor Union - dat één van de beste ploegen uit 1B is - maar we moeten absoluut winnen tegen een tweedeklasser. We lieten in Trnava al drie punten liggen, waardoor ons Europees avontuur moeilijk wordt. We kunnen ons geen misstap permitteren. Ik ga enkel spelers zetten die klaar zijn, maar ik ga niet alles wijzigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties