De kapitein brengt Deinze in totale extase: "1 kans op 100 en we hebben ze gegrepen"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Deinze
| 1 reacties

Arnaud De Greef (KSMSK Deinze) geeft de doodsteek aan Club Brugge

De kapitein brengt Deinze in totale extase: "1 kans op 100 en we hebben ze gegrepen"

Tegen alle verwachtingen in zit niet Club Brugge en wel KMSK Deinze in de 1/8ste finales van de Beker van België. Kapitein Arnaud De Greef was de man die met de tweede goal van de avond de finale doodsteek uitdeelde aan blauw-zwart.

"We hadden deze match onmogelijk nóg beter kunnen spelen. Iedereen voerde zijn taken uit, de mentaliteit was op en top, we speelden gewoon perfect", glunderde De Greef. "Zo zie je maar dat alles mogelijk is in voetbal. Voetbal is geen exacte wetenschap en dat is vandaag nogmaals gebleken."

Zelf bracht hij Deinze in extase met de beslissende 2-0. "Ik scoor niet vaak, maar als ik het doe, is het wel altijd op de belangrijke momenten", lachte hij. "Ik zei nog tegen Seppe (Brulmans, red.) ‘tweede paal, die dekken ze niet’ en ik kon perfect overhoeks binnenkoppen."

Onbeschrijflijk

"Dit is heel moeilijk te beschrijven. Je moet het eigenlijk als voetballer zelf eens meemaken. Wie kan immers zeggen dat hij de landskampioen heeft uitgeschakeld? De voorzitter zei ‘1 kans op 100’ en we hebben ze gegrepen", aldus De Greef.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kwart Finales

Nieuwste reacties