Reactie KV Mechelen-voorzitter dolgelukkig na bekerzege: "Aan iedereen laten zien dat we kunnen voetballen"

Dirk Pieters vanuit Mechelen
| 21 reacties
KV Mechelen-voorzitter dolgelukkig na bekerzege: "Aan iedereen laten zien dat we kunnen voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zo moeizaam het de vorige wedstrijden liep voor KV Mechelen, zo vlot loopt het deze week na zeges tegen Westerlo en Antwerp. Er mag even terug gefeest worden in het AFAS-stadion, maar zaterdagavond wacht een nieuwe zware affiche tegen Lommel.

KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans was zeer tevreden met de bekerstunt tegen Antwerp. "Dit is een geweldige avond. De beker is altijd één van mijn stokpaardjes geweest en ik denk wat wij vandaag tegen een sterke tegenstander hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. De mensen die de wedstrijd op tv zagen, hebben dit nu ook kunnen zien", aldus de voorzitter na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com.

De trein is vertrokken 

Deze overwinning moet zeker vertrouwen geven voor de ploeg van trainer Wouter Vrancken. "Hopelijk geeft deze wedstrijd ons een extra boost. De eerste weken van de competitie moesten we ons aanpassen aan de fysieke manier van spelen. Daar hadden we heel moeilijk mee in het begin, maar door de twee zeges op rij hopen we dat de trein nu definitief vertrokken is."

Zaterdagavond neemt KV Mechelen het op tegen Lommel. Geen simpele verplaatsing voor Malinwa. Bij een overwinning zou het op gelijke hoogte komen van de Limburgse club en ligt alles weer open. Bij een nederlaag kan de hoop op het eerste promotieticket al opgeborgen worden. Een cruciaal duel? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties