Goots onder de indruk van Antwerp-revelatie: "Chapeau voor D'Onofrio, een zeer dikke transfer"
Clint Vens
| 3 reacties

Patrick Goots is onder de indruk van Simen Juklerod

Goots onder de indruk van Antwerp-revelatie: "Chapeau voor D'Onofrio, een zeer dikke transfer"
Foto: © photonews

Iedereen lijkt het erover eens dat Antwerp ten opzichte van vorig seizoen een serieuze stap vooruit heeft gezet. Sportief directeur Luciano D'Onofrio diende afgelopen zomer de Antwerpse kern dan ook een forse kwaliteitsinjectie toe.

Lior Refaelov, Omar Govea en Dieumerci Mbokani zijn namen die luiden als klokken, maar het is Simen Juklerod die zich in hun schaduw ontwikkelde tot dé revelatie van 'The Great Old'. De 24-jarige Noor haalt met zijn indrukwekkende fysiek geregeld de achterlijn en is dan ook nog eens in staat om een gemeten voorzet af te leveren. Het is dan ook weinig verrassend dat hij al vijf assists achter zijn naam staan heeft. 

Clubicoon van stamnummer één, Patrick Goots, heeft ook de klasse van de Noor opgemerkt: "Straf, hoe zo een onbekende Noor van 24 jaar zich ontwikkelt tot een van de revelaties van het seizoen", zegt hij aan Gazet van Antwerpen

Neus voor talent

"Chapeau voor D'Onofrio, die weer maar eens bewijst een neus voor talent te hebben door zo een kerel naar hier te halen. Hij is een zeer dikke transfer. Hij verdedigt secuur en dan ook aanvallend nog eens een enorme kracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties