Hein buitensmijten? "Hij is een geweldige trainer", vindt Zetterberg

Redactie
| 6 reacties
Hein buitensmijten? "Hij is een geweldige trainer", vindt Zetterberg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er ging een golf van verontwaardiging door de Anderlechtse supportersrangen na het gelijkspel tegen Lokeren. Hein Vanhaezebrouck was alweer de gebeten hond en velen eisten zijn ontslag. "Onzin", vindt clubicoon Pär Zetterberg daarvan.

Hij begrijpt de reactie wel. "Het is niet zo verwonderlijk dat dat gebeurt - als het slecht gaat, kijkt men nu eenmaal naar de coach - maar ik heb niet het idee dat een ontslag de oplossing is. Vanhaezebrouck staat toch niet op het veld? Neen, ik vind hem een geweldige trainer, die reeds bewezen heeft dat hij het maximum uit een kern kan halen. Ik heb er vertrouwen in dat het met hem weer bergop zal gaan", klinkt het in HLN.

Maar het kan wel zijn dat de magere jaren nog niet ten einde zijn. "Eind de jaren negentig waren we ook maar een middelmatige eersteklasser. Het heeft een paar jaar geduurd voor we opnieuw het echte Sporting waren. Ik sluit niet uit dat nu een gelijkaardig scenario volgt. Iedereen moet in de spiegel kijken, zodat de schade op zijn minst beperkt blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties