Reactie Theo Bongonda schitterde opnieuw, Francky Dury ziet één werkpunt: "En dan verlaat hij Essevee door de grote poort"

Theo Bongonda schitterde opnieuw, Francky Dury ziet één werkpunt: "En dan verlaat hij Essevee door de grote poort"
Foto: © photonews

Charleroi werd vakkundig over de knie gelegd door een erg gretig Zulte Waregem. Als Essevee goed presteert, dan dartelt Theo Bongonda. Het woelwater van de Gaverbeek heeft echter nog een groot werkpunt.

"We stonden onder druk en toonden engagement vanaf minuut 1", zag Francky Dury zijn ploeg goed spelen tegen Charleroi. "Dat zag ik niet tegen Oostende in de tweede helft of op Moeskroen."

Dat hij zijn momenten heeft? Normaal, maar we willen er fenomenaal van maken

De drie punten werden gepakt, mede door enkele snedige acties van Theo Bongonda. Die had opnieuw een heel goede dag, en dan is alles mogelijk: "Dat hij zijn momenten heeft? Dat is normaal. Hij heeft gewoon die kwaliteiten, maar het mag niet 'nog eens' zijn ...", had de oefenmeester een duidelijke boodschap.

"Neen, mijn werk is maar geslaagd als we constanten in zijn spel kunnen leggen. Als hij elke week speelt zoals tegen Club Brugge of nu tegen Charleroi, dan kan hij Zulte Waregem verlaten door de grote poort. Als hij dit elke week doet, dan is het fenomenaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties