Reactie Vanaken heel tevreden na vlotte overwinning in topper: "Leuk om nog eens uit te pakken"

Dirk Pieters
| 19 reacties
Vanaken heel tevreden na vlotte overwinning in topper: "Leuk om nog eens uit te pakken"

Wie zondagmiddag een spannende wedstrijd had verwacht tussen Club Brugge en Antwerp kwam bedrogen uit. Blauw-zwart kende geen enkele probleem met de Great Old en won met 5-1. Een overwinning die duidelijk deugd deed bij de hele ploeg.

Ook Hans Vanaken was na de wedstrijd vol lof over de prestatie van zijn ploeg. "De uitslag en de manier waarop is heel goed. Het deed deugd om nog eens uit te pakken in een topper. Antwerp is er amper aan te pas gekomen en kreeg ook nauwelijks kansen. Terwijl het dit seizoen al veel lof kreeg, en terecht. Het was een sterke collectieve prestatie", aldus de middenvelder na de wedstrijd.

Goed voor de statistieken 

Vanaken speelde misschien niet zijn allerbeste wedstrijd van het seizoen, maar was toch weer  heel belangrijk met twee assists én een doelpunt. "Dat doet natuurlijk altijd deugd, maar dat is vooral voor de statistieken. Nu nog één wedstrijd gas geven en dan hebben we even rust."

In januari wacht de verkiezing van de Gouden Schoen, maar daar is de speler van Club Brugge nog niet mee bezig ondanks hij de grote favoriet is. "Daar denk ik op deze moment nog niet aan. We zien wel wat het gaat worden." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties