Bölöni beseft wat Antwerp moet doen nu: "We zijn te fragiel voor de ingewikkelde principes"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

Laszlo Bölöni wil teruggrijpen naar de waarden van Antwerp: dat wordt dus knokken

Bölöni beseft wat Antwerp moet doen nu: "We zijn te fragiel voor de ingewikkelde principes"
Foto: © photonews

Antwerp heeft niet veel tijd om stil te staan bij de zware nederlaag tegen Club Brugge. Woensdagmiddag staat de laatste wedstrijd van het jaar op het programma tegen Moeskroen. Laszlo Bölöni moest op een paar dagen tijd de kopjes weer leeg krijgen.

Want het was een zware pandoering, die hard aankwam. "De groep voelde zich vooral verantwoordelijk voor wat er misging", aldus Bölöni bij HLN. "Ze praten daar onderling over. Dit is een delicatie situatie en we zijn ons ervan bewust. Onze hoofden helemaal leegmaken, zal niet lukken."

"De spelers beseffen dat ze de laatste wedstrijden net iets minder goed waren. We moeten weer ons niveau halen en daarom moeten we naar de eenvoudige dingen teruggrijpen. Om nu met ingewikkelde principes te komen, zijn we te fragiel. Nederig blijven is de boodschap."

We moeten revanche nemen op onszelf

Antwerp wil wel bovenaan blijven meespelen en kent dus druk tegen Moeskroen. "Ik praat niet over druk", zegt Bölöni. "Hoe vaker ik dat woord aanhaal, hoe meer de spelers ermee te maken krijgen en dat wil ik nét niet. We doen het maximale om uit deze dip te raken. Of we op revanche belust zijn? Ik hoop het, maar niet op Club Brugge. We moeten onszelf terugvinden en revanche nemen op onszelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties