Patrick Decuyper zat op supportersbus voor Club Brugge-Antwerp: "Niet meer bij de club, maar ik blijf voor altijd supporter"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 19 reacties
Patrick Decuyper zat op supportersbus voor Club Brugge-Antwerp: "Niet meer bij de club, maar ik blijf voor altijd supporter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een goeie 800 Antwerpse fans maakten de busverplaatsing vanuit Deurne naar Brugge, maar het was één opvallende passagier die alle aandacht naar zich toe trok: Patrick Decuyper. "Ik blijf voor altijd supporter", zei de voormalige CEO van Antwerp.

"Na m’n afscheid van de club wilde ik het toch eens meemaken, een topper van Antwerp op verplaatsing. Met de bus, tussen de supporters. En een match tegen Club Brugge, dat is dan ideaal”, verklaarde Patrick Decuyper aan Gazet van Antwerpen.

"Dit is ook het hart van de club, die uitfans. Daar voel je die Antwerpgeest het beste. En ik mag misschien niet meer bij de club werken, ik blijf wel supporter. Altijd."

Het viel ook op hoe de andere fans hem in het hart blijven dragen. "Ze blijven me allemaal maar bedanken voor wat ik voor de club gedaan heb. Maar ik ben ook hen dankbaar, want zij zijn voor mij Antwerp", aldus Decuyper.

Maar ja... Dan kwam die 5-1 pandoering... "Dit was écht slecht. En niet de nederlaag is het ergste, maar het totaal gebrek aan grinta bij Antwerp stoorde mij. Je zo laten wegzetten, in zo’n wedstrijd, op het veld van Club Brugge... Dat is Antwerp onwaardig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties