Didillon ziet de aanval falen: "Veel onnauwkeurigheid, op de tegenaanval hadden we meer moeten doen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 6 reacties

Thomas Didillon zag een positief punt na Zulte Waregem: "We hebben de nul gehouden"

Didillon ziet de aanval falen: "Veel onnauwkeurigheid, op de tegenaanval hadden we meer moeten doen"
Foto: © photonews

Thomas Didillon heeft al een paar keer uitgehaald na een slechte prestatie, maar deze keer hield de Franse doelman zich in. Kwestie van het reeds quasi onbestaande vertrouwen niet helemaal weg te vegen... Maar toch... "Veel frustratie", knikte hij.

Laten we beginnen met het positieve: "We hebben de nul gehouden, ook al was Zulte Waregem een paar keer heel gevaarlijk. Dat is inderdaad het positieve punt van vandaag", klonk het bij het sluitstuk.

Maar daar konden we dat hoofdstuk ook alweer afsluiten. "Er is veel ontgoocheling, veel frustratie. Ik denk dat we de wapens hadden om hen te kloppen, maar er was te veel onzorgvuldigheid. Dat is ook te wijten aan een gebrek aan vertrouwen. We hadden een paar domme balverliezen, maar we vonden ook de ruimtes tussen de linies met Verschaeren. Op de tegenaanval hadden we meer moeten kunnen doen."

Vijf finales

Het is wel een wekelijks terugkerend verhaal. De pot met clichés is al lang tot op de bodem geledigd. Nu is het gewoon recyclage. "Er zijn vijf finales die ons resten. Er mist iets van spontaniteit in de ploeg vooraan. Iemand die de ploeg bevrijdt. We moeten blijven werken..." Tja...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties