Imoh Ezekiel speelde zijn beste partij sinds lange tijd: "Nu moeten we play-off 2 winnen"
Redactie vanuit Kortrijk
| 3 reacties

Imoh Ezekiel speelde zijn beste partij sinds lange tijd

Imoh Ezekiel speelde zijn beste partij sinds lange tijd: "Nu moeten we play-off 2 winnen"

Het is al even geleden dat we nog eens konden genieten van de beste Imoh Ezekiel, zoals we die kennen van bij Standard. Tegen Charleroi deed hij ons terugdenken aan die boerenjaren van toen.

Imoh Ezekiel heeft ons zijn kwaliteiten nog niet echt kunnen tonen sinds zijn terugkeer naar de Belgische voetbalvelden, maar zaterdagavond was hij erg goed. Zijn goal tegen de Zebra's was pas zijn eerste in het shirt van KV Kortrijk. Voor Anderlecht en Standard was hij in het verleden ook al trefzeker. Misschien is de 25-jarige Nigeriaan nu wel opnieuw gelanceerd.

"Mijn eerste goal scoren was erg belangrijk voor me, dat toont dat ik naar mijn beste niveau aan het toegroeien ben. Anderzijds is de teleurstelling groot omdat we meer verdienden", zei Ezekiel na afloop van de partij. "De twee teams moesten winnen en verdienden dat misschien ook wel. Voor PO1 zijn we misschien uitgeteld, maar dat neemt niet weg dat we alles moeten geven in PO2."

Play-off 2 is wel onontgonnen terrein voor de Nigeriaan. "Het is waar dat ik me liever in PO1 had getoond. Play-off 2 ken ik niet, maar maakt ook deel uit van de competitie", relativeerde Ezekiel. "Ik wil het seizoen op een krachtige manier afsluiten. Ik heb het vertrouwen opnieuw te pakken en ik voel me beter. Nu moeten we PO2 proberen te winnen en gaan voor die finale tegen het team uit PO1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties