Reactie Luka Elsner geeft nogmaals zijn visitekaartje af: "Een groots moment voor onze ploeg"

Luka Elsner geeft nogmaals zijn visitekaartje af: "Een groots moment voor onze ploeg"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samen met zijn spelersgroep is Luka Elsner één van de aangename ontdekkingen in 1B dit seizoen. Op de voorlaatste speeldag in Mechelen koos de Sloveen voor heel wat aanvallend geweld. Ferber, Selemani, Niakaté en Tau: allemaal verschenen ze aan de aftrap. Het pakte wonderwel goed uit.

Elsner was uiteraard enorm trots op wat zijn jongens hadden verwezenlijkt. "Dit was een perfecte match van ons. Dit is mooi voor de uitstraling van onze club", beseft de coach dat dit resultaat nog lang zal meegaan in het geheugen van de supporters. "De efficiëntie was er. Dat was waar het ons altijd al aan ontbrak en deze keer was die er wel."

Union ging vol voor de vroege doelpunten en kon nadien zijn geliefkoosde spel hanteren. "We hebben enkele keren geweldig gecounterd", stelde Elsner ook vast. "Terwijl we tegen een uitstekende ploeg speelden. We hebben het perfect gedaan."

Blijven progressie maken

Na vijf keer net niet is het Union dan toch gelukt om eens de maat te nemen van KV Mechelen. "Ik had er misschien wel de voorkeur aan gegeven om één van onze vorige matchen tegen KV Mechelen te winnen. Dit is een groots moment voor onze ploeg. Het brengt veel emotie teweeg. Het is een teken dat we zijn blijven progressie maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties