'Geoffke Deurne-Noord' zal promotiefinale volgen... op tv: "Ik kan moeilijk op den Beerschot mijn gezicht ­laten zien"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 21 reacties

Antwerpenaar Geoffry Hairemans blikt vooruit op de promotiefinale Beerschot Wilrijk-KV Mechelen

'Geoffke Deurne-Noord' zal promotiefinale volgen... op tv: "Ik kan moeilijk op den Beerschot mijn gezicht ­laten zien"

Alle ogen zijn vanavond gericht op Beerschot Wilrijk-KV Mechelen. Zelfs in het kamp van Antwerp, waar ook Geoffry Hairemans daags voor zijn eigen match tegen Charleroi alles op de voet zal volgen.

Deze week deden zijn boezemvrienden Joren Dom en Alexander Corryn al een gokje voor wie hij zou supporteren (lees hier meer). "Ik gun het hen allebei", zegt Hairemans nu aan Gazet van Antwerpen.

"’t Is echt zo! Ik ga niet zeggen: 'Joren niet, omdat hij voor Beerschot speelt'", legt de Antwerp-speler pur sang uit. "Neen, ik gún het hem, want hij heeft nog nooit op het hoogste niveau gespeeld. Ik hoop echt dat hij in eerste klasse belandt en zich daar kan tonen – hij heeft er de kwaliteiten voor. En Corryntje was vorig seizoen mijn kamergenoot, ook hem is het gegund. Moge de beste winnen."

Vorige week hebben Faris Haroun en ik ook naar beide matchen gekeken op hotel - Geoffry Hairemans

Maar of hij vanavond op het Kiel zal zijn? "Nee, nee, nee, ik kan moeilijk op den Beerschot mijn gezicht ­laten zien. (glimlacht) Maar ik ga het zeker volgen", aldus Hairemans.

"Toen we vorige week op hotel zaten, hebben Faris (Haroun) en ik beide ­matchen opgezet, van Beerschot Wilrijk én Mechelen. Het was spannend genoeg. Nu mogen ze het tegen ­elkáár uitvechten – op dezelfde flank dan nog, als ze spelen. Het wordt mooi."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties