Verlengd verblijf van Hairemans was bewuste keuze... Ook van Antwerp: "Een fleske cola van 200 euro koopt ook niemand"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties

Geoffry Hairemans verklaart waarom hij Antwerp niet verliet in de wintermercato

Verlengd verblijf van Hairemans was bewuste keuze... Ook van Antwerp: "Een fleske cola van 200 euro koopt ook niemand"

STVV, Zulte Waregem, Lokeren... De clubs bonkten in januari op de deur van Antwerp voor Geoffry Hairemans, maar kregen allemaal te horen dat hij maar liefst een miljoen euro moest kosten. Tot een akkoord kwam het uiteindelijk niet.

In Gazet van Antwerpen legt Hairemans zelf uit wat er precies gebeurd is. "Da’s veel geld, hé. Vooral omdat ik niet speelde. Maar blijkbaar vroegen ze dat bedrag voor iedereen – ook voor William (Owusu)."

"Met het gedacht: betalen ze dát, dan denken we erover na en is de kans groot dat je weg mag. Maar vooral wetende dat die clubs dat nooit zouden betalen. Als ik zeg: Je kan van mij een fleske cola kopen, voor 200 euro. Dan gaat óók niemand dat kopen, hé. Ik denk dat ­Antwerp nooit de intentie had om mij te laten gaan."

Sowieso drong Geoffke Deurne-Noord ook niet aan op een wintertransfer. "Ik had die stap nog niet direct gezet, hé. Ik bedoel: dit is nog altijd de club waar ik me thuis voel, waar ik heb mooie momenten beleefd heb, dus ik ging hier niet zomaar weggaan. Het moest echt de moeite zijn."

"De coach was ook ­altijd vrij duidelijk. Hij zei dat ik misschien niet meteen zou ­spelen, maar dat ik niet weg móést. Als hij me had gezegd: ­Geoff, we hebben liever dat je gaat, dan was ik wél vertrokken", besluit Hairemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties