De man die nog geen minuut voor Anderlecht speelde en die dat - ondanks contract voor vijf jaar - waarschijnlijk nooit zal doen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 13 reacties

Aristote Nkaka heeft een contract van vijf jaar bij Anderlecht, maar zal waarschijnlijk geen minuut voor hen spelen

De man die nog geen minuut voor Anderlecht speelde en die dat - ondanks contract voor vijf jaar - waarschijnlijk nooit zal doen
Foto: © photonews

Intern vragen ze het zich ook al af: 'hoe gaan we deze puinhoop in godsnaam opkuisen?' Als straks de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, kan Anderlecht goed met een kern van 50 man staan. En sommige jongens gaan heel moeilijk te verpatsen zijn. Kijk maar naar Aristote Nkaka.

Nkaka heeft een contract voor vijf (!) jaar getekend bij Anderlecht. Hij werd dit seizoen nog uitgeleend aan KV Oostende, maar dat is echt geen onverdeeld succes te noemen. De 23-jarige voormalige jeugdinternational is geen onbetwiste titularis en pakt in de matchen die hij wel speelt enorm veel domme kaarten.

Na de kritiek die er op de transfers van Musona en Milic is gekomen, wil de huidige bestuurstop het zich waarschijnlijk niet riskeren om nog een jongen te laten komen die 'te licht' werd bevonden. De middenvelder kan zich niet opwerpen als sterkhouder bij Oostende, dan wordt Anderlecht ook wel een heel moeilijke zaak.

Maar Nkaka tekende nog een contract bij Oostende toen Coucke er nog aan de macht was en zal dus bij Anderlecht een nog betere deal gekregen hebben. Het wordt een uitdaging om iemand te vinden die dat loon zal willen overnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties