Dit prijskaartje kleeft Paris Saint-Germain op Thomas Meunier

Nils Wens
| 0 reacties
Dit prijskaartje kleeft Paris Saint-Germain op Thomas Meunier

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier heeft nog een contract van één jaar bij PSG, maar dat wordt voorlopig niet verlengd. De Rode Duivel lijkt dus te mogen vertrekken. De Franse kampioen heeft zelfs een transfersom openbaar gemaakt.

Wie Meunier wil inlijven in de komende transferperiode, moet 30 miljoen euro betalen voor de Rode Duivel. Toch een vrij groot bedrag voor iemand die maar 16 keer in de basis stond in de Ligue 1 dit seizoen. 

Toch zouden er vooral enkele Engelse clubs geïnteresseerd zijn in Meunier. Eerst was Manchester United op de markt, maar nu zouden ook Chelsea en Arsenal strijden om zijn handtekening. Toch heeft Manchester United een kleine voorsprong op de andere ploegen. Dat meldt Metro.

Contractverlenging

Thomas Meunier gaf eerder al aan dat PSG niet echt stond te springen om zijn contract te verlengen. "Ik heb geen makkelijk seizoen gehad en zat geregeld op de bank. Ik vind het jammer omdat ik toch één van de beste statistieken heb bij de club dit seizoen. Ik heb nog een jaar contract bij de club en er is nog steeds niet veranderd. Die boodschap lijkt me duidelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties