Transfernieuws en Transfergeruchten 01/05: Mertens - De Gea - De Gea - Eriksen - Oblak - Lauwers - Vagic

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/05: Mertens - De Gea  - De Gea  - Eriksen - Oblak - Lauwers - Vagic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - De Gea - De Gea - Eriksen - Oblak - Lauwers - Vagic

David Beckham wil Dries Mertens van SSC Napoli naar Miami halen

Dries Mertens is bij SSC Napoli geen absolute zekerheid meer. De Rode Duivel leeft als een god in Napels, maar kan op zijn eenendertigste nog één grote (financiële) slag slaan. Niemand minder dan David Beckham trekt aan zijn mouw. (Lees meer)


'PSG wil ver gaan voor David De Gea van Manchester United'

PSG werd met de vingers in de neus landskampioen. Niks nieuws onder de zon, net als in de Champions League. Daarin vergaat het de Franse hoofdstedelingen minder goed, al jaren aan een stuk. (Lees meer)


Anderlecht onderzoekt Scandinavische markt en laat oog vallen op 19-jarige Zweed
Foto: © photonews

Pavle Vagic (19) staat op de radar van Anderlecht

Met een Zweed en een Deen in het transfercomité van Anderlecht kon het niet lang uitblijven vooraleer paars-wit weer de Scandinavische markt zou optrekken. Met Pär Zetterberg, Hannu Tihinen en Christian Wilhelmsson hebben ze daarmee in het verleden al veel succes gehad. (Lees meer)


Christian Eriksen zou een persoonlijk akkoord hebben met Real Madrid

Volgens verschillende Spaanse media is de deal tussen Real Madrid en Christian Eriksen zo goed als rond. De Deense middenvelder wordt al lang aan de Spaanse topclub gelinkt, maar zou nu een persoonlijk akkoord hebben met de Koninklijke. (Lees meer)


Robin Lauwers tekent een contract van één seizoen bij Jong PSV

Robin Lauwers wordt komend seizoen toegevoegd aan de selectie van Jong PSV. De 20-jarige Belgische middenvelder komt transfervrij over van Willem II en tekent een contract voor een seizoen in Eindhoven. (Lees meer)


Manchester United zou van Jan Oblak (Atlético Madrid) prioriteit nummer 1 gemaakt hebben

Het contract van David de Gea loopt volgend jaar in juni af en het is niet zeker of de Spaanse doelman zal bijtekenen. Hij wil een veel lucratievere deal, al zijn de prestaties niet navenant. Ondertussen denkt het bestuur van Manchester United na over een nieuwe doelman. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties