Supporters Malinwa slaan terug naar KBVB: "Misschien is er iets rots in uw organisatie" en "21.000 supporters vielen van hun stoel"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 83 reacties
Supporters Malinwa slaan terug naar KBVB: "Misschien is er iets rots in uw organisatie" en "21.000 supporters vielen van hun stoel"
Foto: © Photonews

In de bondsgebouwen zijn momenteel de replieken bezig op de uiteenzetting van Bondsprocureur Kris Wagner van afgelopen zaterdag. De supporters van Mechelen hebben daarbij ook zware kritiek op de voetbalbond.

De supporters van KV Mechelen willen uiteraard de degradatie van hun club proberen te vermijden. De zaak komt volgens hen te laat en de supporters mogen niet gestraft worden voor de eventuele beslissingen van enkelingen.

Bovendien claimen ze nog steeds dat alles buiten medeweten van de nv om is gebeurd, waardoor de club niet zou mogen gestraft worden. "KV Mechelen houdt waarden en normen hoog in het vaandel. Wij als club zijn voor een eerlijke sport. Als we vorig seizoen iets fout hebben gedaan, zullen we de gevolgen dragen. We zijn al vaker opgestaan, maar dan moet dat wel bewezen worden", klinkt het onder meer.

21.000 supporters vallen van hun stoel

Ook de voetbalbond werd echter zwaar aangepakt door de advocaat van de supporters: "De blinddoek moet aanblijven. Iets rots bij Waasland-Beveren en KV Mechelen? Misschien is er iets rots in uw organisatie", was de repliek op de uitspraken van Wagner van zaterdag duidelijk.

"U heeft geen bewijzen over de wedstrijd tussen Eupen en Moeskroen, zegt u. Wel, dan vallen 21.000 supporters van hun stoel. Daarbij ook die van Lokeren, daar ben ik zeker van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties