Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05: Defour - Praet - Mæhle - Villas-Boas - Wesley - Bongonda - Ampomah - Troonbeeckx

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05: Defour - Praet - Mæhle - Villas-Boas - Wesley - Bongonda - Ampomah - Troonbeeckx
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Defour - Praet - Mæhle - Villas-Boas - Wesley - Bongonda - Ampomah - Troonbeeckx

Wouter Vrancken blijft de komende seizoenen trainer van KV Mechelen

KV Mechelen en het Belgische voetbal zitten dezer dagen op het puntje van hun stoel. De zaak 'Propere Handen' beheerst alles, maar daar trekt Wouter Vrancken zich niets van aan. (Lees meer)


Wesley Moraes wil en kan naar Newcastle United, maar Rafael Benitez moet daar eerst bijtekenen

Wesley Moraes moet straks de clubkassa van Club Brugge gaan spijzen. Dat de Braziliaan vertrekt, is zeker. Nu enkel nog zijn bestemming te weten komen. Als alles verloopt volgens plan zou dat wel eens Newcastle United kunnen worden... (Lees meer)


André Villas-Boas wordt de nieuwe coach van Marseille

Olympique Marseille heeft een nieuwe coach gevonden. De Portugees André Villas-Boas gaat opnieuw aan de slag. De Franse topclub kondigde het nieuws zelf zopas aan. (Lees meer)


Serie A of Premier League? Dennis Praet is klaar voor de stap hogerop
Foto: © photonews

De top in Italië en verschillende Engelse ploegen tonen interesse in Dennis Praet

Er gaat nog heel wat bewegen rond de Rode Duivels deze zomer. Er zijn er nog heel wat met transferperikelen rond hun hoofd. Eén daarvan is Dennis Praet, want die is toch wel klaar voor een stap hogerop. (Lees meer)


Sint-Truiden haalt Mathieu Troonbeeckx weg bij KSK Heist

Sint-Truiden heeft een eerste versterking voor volgend seizoen beet. Mathieu Troonbeeckx maakt de overstap van KSK Heist. (Lees meer)


Antwerp zou Steven Defour willen terughalen naar België

Steven Defour heeft door blessurezorgen niet al te veel kunnen spelen bij Burnley. De 31-jarige middenvelder zijn lichaam heeft toch wel wat problemen met de fysiek veeleisende Premier League. Een terugkeer naar België lijkt dan ook niet uitgesloten. (Lees meer)


Genk zou ook Joakim Maehle kunnen verliezen

"De beste rechtsachter van België!" Iedereen is het er zowat over eens dat Joakim Maehle van Genk op zijn positie onvergelijkbaar is in de Jupiler Pro League. De Deen host zijn flank negentig minuten lang af en was een onmisbare pion voor Philippe Clement. Maar speelt hij er ook volgend seizoen? (Lees meer)


Thomas Buffel is overtuigd van de slaagkansen van Theo Bongonda bij Genk

Theo Bongonda wordt de duurste transfer ooit tussen Belgische clubs en de derde duurste inkomende transfer uit de Genkse clubgeschiedenis. Maar is dat nu nog een risico, want de winger was in het verleden nog te veel speelvogel. Thomas Buffel die hem een seizoen meemaakte, geeft het antwoord. (Lees meer)


Antwerp haalde de Chinese aanvaller Li Haoran binnen

Antwerp heeft een eerste transfer naar volgend seizoen toe afgerond. The Great Old koos verrassend voor de 19-jarige Chinese linksbuiten Li Haoran. Normaal gezien is dat voor de beloften, maar Luciano D'Onofrio kreeg van zijn vriend Herman Van Holsbeeck te horen dat het een buitenkansje was. (Lees meer)


Het gevecht om de wingers: Antwerp nu in het vaarwater van Club Brugge

Antwerp en Club Brugge zijn geïnteresseerd in Nana Ampomah

De wingers zijn het eerste wat de Belgische topclubs willen aantrekken deze zomer. Bongonda, Benson, Ampomah... Voor die laatste was de interesse van Club Brugge al bekend. Maar zoals zo dikwijls zitten de Belgische ploegen in elkaars vaarwater. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties