Genk onderhandelt met nieuwe spits, maar eerst over Hagi: "Slimme jongen!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Genk
| 18 reacties

Dimitri De Condé over de komst van Ianis Hagi

Genk onderhandelt met nieuwe spits, maar eerst over Hagi: "Slimme jongen!"
Foto: © photonews

Dimitri De Condé en zijn team lijken quasi onklopbaar deze transferperiode. Als ze hun pijlen richten op een target halen ze hem binnen. Met Ianis Hagi haalde Genk al een paradepaardje binnen. En het is nog niet gedaan.

Genk is momenteel aan het onderhandelen met een spits die serieuze adelbrieven kan voorleggen, klinkt het binnen de club. Die spits moet de Limburgers meer opties gaan geven. Maar met Hagi hebben ze toch al extra creativiteit binnen.

"Hoe we hem overtuigden? Hij heeft zelf die keuze gemaakt. 't Is een slimme jongen, hij weet ook dat hij nog niet klaar is om voor die topclubs te spelen. Hij geeft ons wel de creativiteit die we verloren door het vertrek van Malinovskyi en Pozuelo."

Voor De Condé bracht de transfer wel nog een extraatje mee. Hij mocht aan tafel gaan zitten met Gheorghe Hagi, een man waar de voormalige creatieve middenvelder zelf heel veel bewondering voor heeft. "Als Barcelona-man is dat natuurlijk leuk. Gheorghe Hagi was een icoon, een ongelooflijke speler. Het was leuk onderhandelen met hem en we spraken veel over zijn academie. Ongelooflijk wat ze daar doen met jonge talenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties