OFFICIEEL: Ongelooflijke wending: Diagne niet naar Anderlecht, rond met Club Brugge
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 315 reacties

Diagne niet naar Anderlecht, rond met Club Brugge

OFFICIEEL: Ongelooflijke wending: Diagne niet naar Anderlecht, rond met Club Brugge

We verzinnen dit niet: Anderlecht had zo goed als een deal met Mbaye Diagne om hun nieuwe spits te worden, maar in een ongelooflijke twist gaat dat niet meer door. En bovendien lijkt hij op weg te zijn naar de concurrentie.

UPDATE: Intussen is de deal met Club Brugge rond. Mbaye Diagne komt op huurbasis met aankoopoptie over. 

Anderlecht was rond met Galatasaray en ook met Diagne leek het de goeie kant op te gaan. Maar de deal lijkt dus niet door te gaan omdat... Club Brugge in de dans is gesprongen. Anderlecht wou het loon van de Senegalees overnemen en Galatasaray 1 miljoen euro huur betalen. 

Dat is dus een serieuze streep door de rekening worden, want Anderlecht had al zijn eieren in één mand gelegd omdat ze er quasi zeker van waren dat het in orde zou komen. Anderlecht moet in 24u tijd nu nog een spits vinden en dat wordt geen evidentie. John Guidetti en Stefano Okaka werden aangeboden. 

Het wordt een race tegen de klok. Dat Club Brugge hun target komt wegkapen, gaat wel pijn doen en de relatie tussen beide clubs niet verbeteren. Club wou er nog een aanvaller bij om op drie fronten te kunnen meestrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties