Spijt dat ze Sandler hebben laten gaan? Guardiola heeft nog welgeteld één centrale verdediger over na operatie Laporte

Simon Wauters
Simon Wauters
| 6 reacties
Spijt dat ze Sandler hebben laten gaan? Guardiola heeft nog welgeteld één centrale verdediger over na operatie Laporte

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aymeric Laporte is gisterenavond in Barcelona door Ramon Cugat geopereerd aan de meniscus van zijn rechterknie. Manchester City komt zo wel heel krap te zitten in de centrale verdedigers. 

Laporte viel afgelopen weekend uit bij Manchester City in de competitiewedstrijd tegen Brighton. John Stones miste de laatste drie competitiewedstrijden dan weer door een dijblessure. Zo blijft voorlopig enkel Nicolas Otamendi over in het hart van de verdediging. 

City zag deze zomer Vincent Kompany en Eliaquim Mangala definitief vertrekken, maar haalde geen nieuwe centrale verdediger(s). Wellicht schuift Guardiola nu Fernandinho of Rodri een rij achteruit. Anders moet hij al teruggrijpen naar Yeboah Amankwah (18), Eric Garcia (18) of Taylor Harwood-Bellis (17), die momenteel voor de U23 van de Citizens voetballen.

Wellicht had Philippe Sandler in de huidige omstandigheden zijn kans gekregen. Hij wordt dit seizoen echter uitgeleend aan Anderlecht., dat geen aankoopoptie wist te bedingen omdat de Citizens nog in hem geloven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties