Philippe Clement: "Anderlecht was al altijd de beste ploeg in het veldspel"

Dennis Rosiers
| 16 reacties
Philippe Clement: "Anderlecht was al altijd de beste ploeg in het veldspel"
Foto: © photonews

Zondag ontvangt Club Brugge Anderlecht voor een klassieker. Al zal het verschil in het klassement zelden zo groot geweest zijn als nu. Toch is Philippe Clement op zijn hoede voor Anderlecht.

Een volledig fitte kern, Anderlecht dat amper één competitiewedstrijd kon winnen. Niets lijkt een driepunter van Club Brugge zondag in Jan Breydel in de weg te staan.

In de wekelijkse persbabbel oppert Philippe Clement toch voorzichtigheid. "Je moet oppassen met die zogezegde verhoudingen. Ik zag al hun wedstrijden de laatste maanden en in het veldspel waren ze altijd de betere ploeg. Het ontbrak hen wel aan efficiëntie om kansen af te maken."

"Anderlecht is een ploeg die altijd de bal wil, op zoek gaat naar doelpunten en de match wil winnen. Ik kan hun manier van voetbal dan ook wel appreciëren." Of je het spel van Anderlecht naïef kan noemen, dat wil Clement niet gezegd hebben. "Daar heb ik geen mening over. Ik focus op Club Brugge, niet op hoe een andere ploeg speelt", besluit Clement diplomatisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties