Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 8 posteren we Laurent Henkinet van OH Leuven in doel. Hij weerstond meermaals de aanvalsgolven van Beerschot en zorgde zo mee voor de drie punten voor de Leuvenaars. 

Verdediging

Vorogovskiy was op linksachter heel erg sterk voor Beerschot en maakte vele rushes naar voren, op rechts was er de scorende Hendrickx van Lommel die bijna met een prachtige lob nog voor een tweede goal zorgde. Centraal mogen Ngawa en Schuermans plaatsnemen.

Middenveld

Op het middenveld twee spelers van Beerschot in de vorm van Holzhauser en Sanusi, die echt wel wervelden. Alleen werd er vooraan niet afgewerkt om zo voor assists te zorgen. Nielsen was opnieuw dé kracht van Union en scoorde ook, Van Eenoo bekroonde een sterke tweede helft met een doelpunt.

Aanval

Twee aanvallers vielen ons enorm op tijdens het afgelopen voetbalweekend. Tabekou was een wervelwind voor Union, terwijl Beridze heel bedrijvig was én scoorde voor Sporting Lokeren.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties