Magere puntenoogst door financiële perikelen bij KVO? Voorzitter Supportersfederatie zoekt en vindt reden voor sportieve problemen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Magere puntenoogst door financiële perikelen bij KVO? Voorzitter Supportersfederatie zoekt en vindt reden voor sportieve problemen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een goede start aan de competitie heeft KV Oostende het wat laten afweten. Nu de club in verband wordt gebracht met financiële moeilijkheden is de link tussen de twee snel gelegd.

Maar daar is Peter Van Nuffel, voorzitter van Supportersfederatie 'Kustboys' het niet mee eens. Vrijdag sprak hij op Voetbalkrant.com het volste vertrouwen uit in het bestuur dat vers kapitaal moet vinden. Daarnaast is hij er ook van overtuigd dat het sportief weldra beter zal gaan met de kustploeg.

De afwezigheid van Palaversa heeft een impact gehad op het niveau.

"Ik was vandaag (vrijdag, nvdr.) op de training aanwezig en het verheugde me dat er duidelijk een positieve vibe hing", was Van Nuffel zeker van zijn stuk. Bovendien denkt hij te weten waarom het sportief even wat minder gaat. Geen verband dus tussen de financiën en de resultaten, ook al omdat iedereen correct betaald is geweest.

"We hebben de laatste weken wat pech gehad, maar de dalende trend is toch zichtbaar sinds de blessure van Palaversa. Hij heeft wel degelijk een impact op het niveau. Daarom was het ook positief om hem op training individueel aan het werk te zien", bleef hij optimistisch.

"Ik ben er zeker van dat de ploeg zich niet zomaar gewonnen gaat geven tegen Zulte Waregem. Daar moeten we overigens laten zien dat het niet gedaan is met KVO, zowel op sportief als op extrasportief vlak. Daarom hebben we ook gratis busvervoer geregeld voor de verplaatsing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties