Massimo Bruno doet het goed bij Charleroi: "Niet ver van mijn topniveau bij Anderlecht verwijderd"
Dennis Rosiers
| 0 reacties

"Niet ver van mijn topniveau bij Anderlecht verwijderd"

Massimo Bruno doet het goed bij Charleroi: "Niet ver van mijn topniveau bij Anderlecht verwijderd"
Foto: © photonews

Massimo Bruno, nog steeds maar 26 jaar, doet het dit seizoen uitstekend bij Charleroi. De flankspeler speelde ooit Champions League met Anderlecht ten tijde van Tielemans en Praet. Na een moeizame start bij Charleroi komt hij dit seizoen aan de oppervlakte bij de Carolo's.

In een interview met RTBF blikt Massimo Bruno terug op zijn beginperiode bij Charleroi. "Ik tekende vorig seizoen vrij laat bij Charleroi en men verwachtte heel veel van mij. Ik voelde die druk en probeerde het verschil te maken, maar ik ging forceren. Dit seizoen heb ik mezelf voorgenomen dat ik een speler zoals alle andere ben. Ik probeer vrijuit te spelen én ik heb in de voorbereiding als een gek gewerkt. En dat loont, want ik denk dat ik mijn topniveau van bij Anderlecht benader."

Ook over zijn klik met Karim Belhocine is Bruno uitermate positief. "Mijn relatie met Felice Mazzu was op zich goed, maar de tactische aanpak van Belhocine ligt me beter. We spelen meer voetbal. Hij heeft ons ervan overtuigd dat we de kwaliteiten in huis hebben om van achteruit op te bouwen. Vorig jaar speelden we steeds in functie van Osihmen, nu is ons spel veel gevarieerder."

Sinds dit seizoen wordt Bruno op links uitgespeeld. "Het is nog steeds een beetje wennen. Ik moet erop letten om niet altijd naar binnen te komen, maar ook is buitenom te gaan. Maar door me op links te zetten, geeft de coach ons wel opties. Ik kan de actie maken, of ik kan naar binnen komen en de combinatie zoeken met Morioka. Dan is er op links een hele ruimte vrij waarin Nurio kan lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties