Antwerp-voorzitter Gheysens over de nieuwe Bosuil: "We gaan verder dan eender wie"
Redactie
| 27 reacties

Antwerp-voorzitter Gheysens over de nieuwe Bosuil

Antwerp-voorzitter Gheysens over de nieuwe Bosuil: "We gaan verder dan eender wie"

Paul Gheysens heeft met Antwerp al straffe dingen neergezet. Niet vergeten dat de club drie jaar geleden nog in tweede klasse zat. Nu staat er al een ploeg en straks een stadion een topclub waardig. "Vertraging? Niet echt, als je zegt drie jaar moet je uitgaan van vijf met de vertragingen."

Gheysens zijn bouwbedrijf Ghelamco is bezig om tribune 4 om te toveren tot een pareltje in het Belgische voetballandschap. "Tribune 4 gaat prachtig worden. En niet alleen de uitstraling, die af zal zijn, is belangrijk. Nog belangrijker is wat er zich daarbinnen gaat afspelen. De ­accommodatie die we daar gaan ­creëren voor de eerste ploeg en de jeugd zijn het summum", zegt hij in GvA.

"Warmte­baden, koudebaden, baden met ­hellende bodems, massages, fitness, de modernste kleedkamers, auditoriums voor matchanalyses, loop­banden van 80 meter, noem maar op… Alles gaat daar aanwezig zijn.”

“En we gaan verder dan eender wie, met onze medische afdeling. We hebben daar allemaal specialisten opgezet. Van genetica over voeding en training tot recuperatie. We gaan er voor zorgen dat al onze spelers, zowel van de eerste ploeg als de jeugd, fysiek tiptop in orde zijn. We gaan sporters op een hyper­professionele manier begeleiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties