Bob Peeters eerlijk over strafschopgeval: "Dat zijn sleutelmomenten"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Vorst
| 0 reacties

Peeters beseft dat Westerlo goed wegkwam bij strafschopgeval

Bob Peeters eerlijk over strafschopgeval: "Dat zijn sleutelmomenten"
Foto: © photonews

Bob Peeters zag Westerlo aanknopen met een overwinning op het veld van Union. Toch een erg knap resultaat en Peeters was dan ook tevreden over zijn manschappen. Al besefte hij ook wel dat zijn team goed wegkwam bij een strafschopfout op Fixelles.

Die werd immers niet gefloten. "Ik heb van de mensen van de televisie gehoord dat het strafschop was. Van waar ik stond, kon ik het niet zien. Maar als het penalty was... dat zijn wel sleutelmomenten. Als het daar 1-1 wordt, krijgen ze bij Union nieuwe energie en kunnen ze de wedstrijd misschien nog winnen. Het zijn details die een wedstrijd beslissen."

Flanken op de proef gesteld

Voorts vond Peeters wel dat Westerlo het goed deed in een lastige partij. "Ik vond onze start heel positief. We zetten een hoog blok en hadden de controle. We wisten dat ze na rust alles gingen geven wat ze hadden, met veel enthousiasme en veel power. We hadden wat problemen aan onze linkerkant. We hebben Janssens voor Van Den Bogaert gezet en hadden het dan beter onder controle." 

Al bleef het team voor uitdagingen staan. "Nadien was het lastiger aan onze rechterkant. We hebben al bij al niet te veel weggegeven. Ik ben blij met onze prestatie. Als je ons voor aanvang van het seizoen gezegd had dat we na de eerste periode 26 punten zouden hebben, hadden we onmiddellijk getekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties