Interview Doelman KV Mechelen duidelijk: "Die 45 minuten op Anderlecht waren een droom"

Florent Malice
Florent Malice
| 3 reacties
Doelman KV Mechelen duidelijk: "Die 45 minuten op Anderlecht waren een droom"

Sofiane Bouzian mocht zijn debuut maken in de Jupiler Pro League ... tegen Anderlecht. Sindsdien werd het opnieuw stil rond de goalie van KV Mechelen.

De kans dat hij dit seizoen nog in actie zal komen, is eerder gering. Hij had op Anderlecht namelijk 'geluk' dat Thoelen werd uitgesloten. "De mooiste dag van mijn leven misschien wel ja", aldus Bouzian daarover tegen onze redactie.

"Het was tegen mijn ex-club en voor mij een droom al van toen ik een hele kleine jongen was", gaf de goalie van KV Mechelen toe. "Ik heb er op het moment zelf niet over nagedacht, maar gewoon alles gedaan voor de club."

Voorbeelden?

"Achteraf heb ik veel berichtjes gekregen en kon ik mijn telefoon zelfs niet deblokkeren", lachte de doelman. "Maar mijn leven is niet veranderd. Ze herkennen me af en toe wel eens in Mechelen, maar daar blijft het bij."

"Wie mijn voorbeelden zijn? Marc-André ter Stegen, hij is voor mij de beste met de bal aan de voet en ik kijk veel video's van hem. Verder hou ik van Buffon, de beste Italiaanse doelman ooit."

 

 

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties